ELKJØP

Nettbutikk
Du kan handle direkte på www.elkjop.no og velge å hente varene i en våre butikker om 2 timer.

Småelektrisk
I vår avdeling for småelektriske apparater finner du et stort utvalg fra alle de kjente leverandørene som Philips, Braun, Panasonic, Kenwood, Siemens, Bosch og OBH-Nordica.
I tillegg til tradisjonelle varer finner du også varmepumper fra blant annet  Daikin, Mitsubishi og Electrolux.
Vår småvareavdeling har også et godt utvalg av gryter og panner for både tradisjonelle og induksjons topper.

Lyd & Bilde
I lyd og bilde avdelingen finner du blant annet flatskjermer i alle størrelser.
Her finner du det du leter etter, enten du skal ha det i båten, på hytta eller i hjemmekinoen. Vi fører kjente merker som Sony, Panasonic, Philips, LG, Grundig, JVC, Hitachi, Samsung mm.
Vi har alltid utstillt et stort utvalg av digitalkamera, videokamera, speilrefleks, Bluerayspillere, IPOD, Dockingstasjoner i alle varianter og fasonger.
Skal du ha lyd i stua? I så fall bør du ta en titt på utvalget av stereoanlegg. Her finner du både mini-, midi- og mikroanlegg, SONOS trådløse systemer, BOSE for den ludintresserte samt løse komponenter. Du finner selvsagt også et godt utvalg i høyttalere i alle prisklasser.

Hvitevarer
Skal du skifte kjøkken og har behov for gode råd når det gjelder bygg-inn produkter så anbefaler vi deg å ta turen innom til oss. Vi tilbyr Karmøy’s beste utvalg i hvitevarer fra alle de kjente leverandørene.
Behovet innen de forskjellige varegruppene vil ofte variere fra kunde til kunde, men hos oss finner du noe for enhver smak fra de billigste til de mest avanserte produktene.
Våre hovedleverandører er Bosch, Electrolux, Husqvarna, Siemens, Miele, AEG, Hotpoint, ASKO, ­Gorenje, Whirlpool og SMEG, men vi fører også produkter fra en rekke andre leverandører som Norcool og Røros (ventilatorhetter og kjølehjørne).

Belysning
Som medlem av norges ledende belysningskjede, Mesterlys, kan vi tilby deg et stort uvalg innen belysning fra alle de kjente merkene.
Våre hovedleverandører er Belid, Herstal, LK-Design, Elektroarmatur, MS-Belysning, Nordesign, Rydens m.fl.
Vi lagerfører også et stort sortiment av el-materiell samt alle typer lyskilder fra Philips og Osram.
Du finner en smakebit av vårt utvalg på www.mesterlys.com, men skulle det være at du ikke finner akkurat det du leter etter her så kan det hende vi allikevel har det i butikken, så ta turen innom for en liten omvisning.

Spill / Film / Data
Vi fører kjente PC-merker som: ­Apple, Hewlett-Packard, Packard-Bell, Toshiba, Acer, Samsung m.fl.
Vi har til enhver tid et godt utvalg av ulike modeller. I hyllene finner du også Karmøy’s største utvalg av skrivere, trådløse nettverksprodukter og annet tilbehør til data som mus, tastaturer, lyd- og skjermkort.

Telematikk
Visste du at vi er Karmøys største teleforhandler? Hos oss finner du vanlige telefoner, mobiltelefoner, IP-telefoni etc.
Hos oss kan du velge om du vil ha Telenor, Tele2 eller NetCom abonnement. Vi har online bestilling, noe som betyr at vi også kan registrere og endre abonnement og tjenester mens du venter.

Gaveavdeling
For deg som ønsker gavetips så tilbyr vi spennende gaveartikler fra kjente merkervarer som Menu, Rosendahl, Magnor, KostaBoda, Sia, Orrefors, Magnor, Ester & Erik,A-Grossisten m.fl.